Shoppa min stil

Manolo
Parfym
Jo Malone parfym
Jo Malone badolja
Gucci puder
Gucci läppstift
Gucci läppstift
Gucci puder
Gucci läppstift
YSL parfym
YSL parfym
Locktång
Varmluftsborste
Örhängen
Klänning
Beige kappa
Svart kappa
Brun blus
Blus
Pyjamas
18   138
19   237
36   310
18   212
24   303

Stor rund spegel under 500:-

Stor rund spegel under 500:-

Jag har köpt ett super fint avlastningsbord i marmor till hallen och letade efter en stor rund spegel att hänga ovanför den. Jag ville inte lägga alldeles för mycket pengar på den. Har en rund spegel i roséguld från AYTM design i vardagsrummet som jag älskar. Hallen har verkligen hamnat efter när det kommer till inredningen. Men nu har jag äntligen hittat dom rätta möblerna som jag gillar så har hallen blivit super fin. 

Men så hittade jag en stor rund under 500:- på Rusta. Eller snarare under 400:- men såg att dom har den på kampanj för 419:- idag. Super fin och maffig. Jag har den som är 110 cm. Finns även andra storlekar och såg att där fanns med ram. Den jag såg hade svart ram men jag valde den som är utan ram. Om jag ska ha den gängade någon annanstans så passar den överallt. Tycker det är så snyggt med spegel, känns som att utrymmet blir större. Dessutom har jag perfekt ljus här inne om jag ska ta selfies.

Stor rund spegel under 500:-

Stor rund spegel under 500:- ​
Stor rund spegel under 500:- ​

Ibland har jag lampan på avlastningsbordet och ibland kör jag på vasen. Tycker det är kul att ändra om och flytta på detaljer.

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?