Shoppa min stil

no products

Stora Trenddagen 2020 – Malmö Live

Stora Trenddagen 2020 – Malmö Live.

Hej raringar.

Igår var jag iväg på Stora TrenddagenMalmö Live tillsammans med Maria och Linda. Om jag ska vara helt ärlig så kände jag inte alls till Stora Trenddagen så det var helt nytt för mig. Så jag hade ju heller inte en blekaste aning vem trendstefan var.

Men jag måste säga wow vilken grym talare och vilken intressant föreläsning. Trendstefan berättade om dom viktigaste trenderna inom lifestyle, design och beteende. Otroligt intressant och tankeväckande. Jag själv har reflekterat över många av grejerna som Stefan tog upp.

Butiksdöden!

Jag antecknade nämligen under föreläsningen för att inte missa dom intressanta bitarna.

Något som fångade mitt intresse var det här med handeln. Kommer butikerna att försvinna och vad händer med butiksdöden? Jag har tänkt mycket kring detta då där är väldigt många butiker som stänger. Och precis som Stefan nämnde så håller jag med; om butikerna inte hänger med i trenden så kommer dom att dö ut. Man måste tänka utanför boxen. Just nu sprudlar jag av idéer och vad man kan göra.

Handeln är inte död, utan det gäller att hitta det där lilla extra. Den där lilla extra upplevelsen som gör att du som kund kommer till butiken. Detta är ett ämne som ligger mig varmt om hjärtat och där är så himla mycket som butikerna själva kan göra för att ge den där lilla extra upplevelsen. Men jag ska inte gå in på det för det kommer bli ett alldeles för långt inlägg. Jag själv brukar alltid utgå från mig själv.

Stora Trenddagen 2020 – Malmö Live

Men för att sammanfatta den stora Trenddagen så tyckte jag att det var en super härlig föreläsning där man fick med sig otroligt mycket idéer och tankar. Kommer även inspireras och ta till mig det som influencers. Trendstefan nämnde också att ambassadör (så kallade) Influencer kommer vara den stora trenden 2020. Vilket känns så himla spännande.

Någon mer som varit på den Stora Trenddagen?Stora Trenddagen 2020 - Malmö Live

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?