Shoppa min stil

Parfym
Jo Malone parfym
Jo Malone badolja
Gucci puder
Gucci läppstift
Gucci läppstift
Gucci puder
Gucci läppstift
YSL parfym
YSL parfym
Locktång
Varmluftsborste
Örhängen
Klänning
Beige kappa
Svart kappa
Brun blus
Blus
Pyjamas
16   105
24   261
34   299
18   291
49   412

Större matbord

Större matbord.

Det här med inredning och hitta rätt är inte alltid det enklaste. När vi flytta in i huset gjorde jag ett impulsköp. Händer väldigt sällan att jag gör impuls köp. Men just då såg planlösningen annorlunda ut och vi behövde ett mindre matbord. Så egentligen kan man väl inte räkna det som ett impulsköp, men just då var det ett rätt beslut. Så jag köpte det vita marmor matbordet på Ilva som jag ska sälja nu. Ni ser den på bilden nedan. Matbordet är super fint och jag älskar ju marmor. Men vi behöver ett större matbord då vi ofta har folk hemma och måste då ta i utemöblerna för att få plats.

Så just nu är jag på jakt efter ett stort matbord. Jag har hittat några favoriter som jag gillar. Nu kommer självklart att få se resultatet när det är färdigt. Vi har nämligen byggt ut så att vi får plats med ett riktigt maffigt matbord nere i köket. Som jag längtar efter att få inreda köket. Ska nämligen spana på matta direkt.

Större matbord

Jag gillar stilen nedan. Modernt men med en tvist. Nu kommer vi att behålla våra Kartell stolar, även om jag älskar dessa sammets stolar i olika färger.

Större matbord

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?