Shoppa min stil

YSL bälte
Nike
Gucci Scarf
Jacka
Beige pumps
Pumps
YSL röda läppstift
Ysl Läppstift
Ysl black opium
Ysl Libre
Kjol
Beige silk blus
Silkes blus
Svart kappa
Kappa beige
Svarta jeans
Blåa jeans

Stort grått matbord i marmor

Innehåller annonslänk för Trendrum.

Som jag har letat efter ett maffigt matbord i marmor, där även foten är i marmor. Det har nästan varit helt omöjligt att hitta och till slut gav jag upp. Från början ville jag ha vit marmor men sedan såg jag den i grå marmor och blev helt förälskad. Så fort jag såg den så kunde jag inte låta bli. Jag var dock sjukt orolig hur den skulle vara i verkligheten men när vi fick den så är den ännu finare.

Jag fick ta in 2 grannmän förutom min egen, för att hjälpa till att bära den då den väger runt 300 kg. Tror tom att den vägen ännu mer.

Stort grått matbord i marmor i läckert grått marmor. Bordet är 215 * 110 cm så det är ett riktigt maffigt matbord.

Stort grått matbord i marmor.

Stort grått matbord i marmor ​
Stort grått matbord i marmor ​
Stort grått matbord i marmor ​

Jag älskar stora matbord där man får ordentligt med plats. Vi hade ett litet matbord tidigare och så fort vi hade folk över så fick vi ta in utemöblerna. Varje gång blev det ett projekt. Våra Ghost stolar från Kartell passar helt perfekt ihop med matbordet. Dom köpte jag för flera år sen och jag verkligen älskar dom. Har inte alla tröttnat på dom.

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?