Shoppa min stil

Kavaj
Kjol
Volanger
T-shirt
Ysl
Idole
Hot Tools locktång
Hot tools
Tom Ford
Gucci väska
Gucci solglasögon
Mulberry
Mulberry Bayswater
Denim kjol
Linne
Ljusblå kavaj
Byxor
T-shirt
Kavaj
29   201
32   292
21   244
36   292
29   321

Stort matbord i marmor

Stort matbord i marmor innehåller annonslänk för Trendrum.

Ojoj vad jag har letat och letat efter ett matbord i marmor och äntligen hittade jag ett som jag blev helt förälskad i. Däremot har det verkligen varit sjukt svårt att hitta rätt inredning. Jag ville egentligen ha matbordet i vitt marmor men det var inte det enklaste att hitta. När jag såg denna hos Trendrum blev jag helt förälskad. Jag tänkte efter och kände att den gråa färgen kommer passa snyggt hemma hos oss. Jag började inreda i mitt huvud och kände att jag blev helt förälskad i den. Det skulle ta ett tag innan den kom till oss men det gick snabbare än vad jag trodde. 

Maffigt marmor matbord.

Älskar att den är så maffig och stor. Hela bordet väger runt 300 kg och det var ett jäkla projekt att få in den. Fick låna grannmännen så det gick hur bra som helst.

Men jag ville verkligen ha ett stort matbord så vi kan få plats med minst 10 personer runt bordet. Och eftersom matbordet är 2,15 meter så lär det inte bli några problem. Bjuder på en sneak peek på matbordet. Bordet är otroligt fint och jag längtar till min första dukning.

Matbord i marmor hittar ni hos Trendrum.

Stort matbord i marmor
Stort matbord i marmor
Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?