Shoppa min stil

YSL bälte
Nike
Gucci Scarf
Jacka
Beige pumps
Pumps
YSL röda läppstift
Ysl Läppstift
Ysl black opium
Ysl Libre
Kjol
Beige silk blus
Silkes blus
Svart kappa
Kappa beige
Svarta jeans
Blåa jeans

Styla kjol i läderimitation

Såhär styla jag kjol i läderimitation.

En kjol i läderimitation kan man styla precis som man själv önskar. Man kan antingen vara mer klädd med skjorta och kavaj. Men man kan även ha en fin kofta eller t-shirt. Allt beror på vad man själv trivs i och hur man gillar att bära upp en kjol i läderimitation. Har sett en massa olika inspirations bilder, där man har allt från sneakers till stövlar och stövletter. Super snyggt att både blanda och matcha.

Jag älskar kavaj och körde på en elegant stil. Kjolen jag bär på bilden nedan är helt slutsåld men jag hittade liknande hos Ellos. Ni hittar den – HÄR – för 349:-. Finns i en rad olika färger, jag är lite sugen på den bruna och den i bordeaux. Perfekt att ha nu till hösten.

Styla kjol i läderimitation ​
Styla kjol i läderimitation ​
Styla kjol i läderimitation ​
Styla kjol i läderimitation ​

Kavajen kommer från Bubbleroom x Nicole Falcini samarbetet och jag har använt den otroligt mycket. Just nu är den på 40% rabatt och med min kod ANNAM får nu ytterligare 10% rabatt. Kavajen kostar då 317:-. Finns HÄR.

Får passa på att bjuda på dagens outfit lite då och då. Ibland är det inte helt enkelt att hitta något likande eftersom vissa av grejerna jag bär är slutsålda. Men det brukar vara uppskattat att bara kunna inspireras. 


 

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?