Shoppa min stil

b959efd4d4eb7474e58d

YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender

Summering av tjejhelgen

Summering av tjejhelgen

Hej raringar.

Kikar in en snabbis. Ska alldeles strax lägga mig och läsa en stund. Jag läser vanligtvis inte men har bestämt mig att varje kväll ska jag läsa 15 minuter.

Denna helgen har jag verkligen lagt fokus på mig själv. I fredags träffade jag fina Linda. Hon kom förbi mig och jag lagade en helt fantastisk middag. Super enkel och god rätt med räkor. Igår kom Maria och vi lagade favorit i repris. Vitlöksstekta vannemeirräkor med nudelsallad, otroligt smarrigt. Maria sov över så vi hade en riktigt mysig sleepover, med god mat, champagne och filmmarathon. En super mysig helg.

Jag har även kommit igång med träningen vilket känns otroligt skönt. Jag har verkligen saknat träningen. Känns så mycket enklare när jag planerar min träning för hela veckan. Då lyckas jag få in den eftersom jag lägger in den i mitt schema. Så imorgon blir det träning tidigt på morgonen innan jobb eftersom jag ska hämta barnen efter jobb. Vad jag saknar dom små busarna när dom inte är med mig ❤️ Men jag har också lärt mig fördriva tiden så jag inte tänker alldeles för mycket. För då blir det jobbigt för mammahjärtat

Summering av tjejhelgen i bilder.

Summering av tjejhelgen ​
Fredagsblommor.
Summering av tjejhelgen ​
Middag med Linda och en massa tjejsnack. Vi har inte setts på ett tag så vi hade en hel del att ta igen.
Summering av tjejhelgen ​
På lördagen träffade jag Maria i stan för lite planering och fotografering. Sen åkte vi förbi Ica Maxi och handlade med oss lite gott inför vår kväll.
Vi testade ett champagne som vi inte provat tidigare. Fick den rekommenderat på Systembolaget, André Legrand. Men ska jag vara ärlig så tyckte både jag och Maria att den var för söt. Ska sluta fråga om rekommendationer och köpa det jag alltid köper.
Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?