Shoppa min stil

no products

Sunday funday gymtime

Hallo darling

Känner mig sådär halv seg och trött idag, känns inte som att jag är på hugget. Men det är bara att ta mig själv i kragen och bege mig iväg till gymmet, inga ursäkter här inte 😀 

Igår mötte jag upp min fina vän Nina och vi tog en super lång pw i Pildammsparken på 1,15 minuter. Helt galet hur snabbt tiden gick och rätt som det var hade vi gått över 8 km. Mycket bättre än att sitta hos mig och dricka kaffe. Vi hann prata om livet och ta igen den tiden vi inte setts. 

Höll även på att storstäda men hann inte bli klar sp jag får avsluta det idag, älskar att ha ett nystädat hem när en ny arbetsvecka kommer. Jag är sjukt petig och vill verkligen ha ordning och reda så när det är storstädning för mig så städar jag verkligen ALLT. Ibland tycker mannen jag är helt knäpp.

Önskar er en härlig söndag.

PusselipussFölj:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?