Shoppa min stil

Manolo
Parfym
Jo Malone parfym
Jo Malone badolja
Gucci puder
Gucci läppstift
Gucci läppstift
Gucci puder
Gucci läppstift
YSL parfym
YSL parfym
Locktång
Varmluftsborste
Örhängen
Klänning
Beige kappa
Svart kappa
Brun blus
Blus
Pyjamas
13   104
33   200
24   188
38   245
24   223

Svart plisserad kjol

Innehåller reklam genom annonslänk för HM.

Jag är helt tokförälskad i detta plagg, plisserad kjol. Nedan har jag på mig svart plisserad kjol från HM. Just denna modellen har jag i flera färger. Älskar passformen och längden på just den modellen. Eftersom jag är rätt bred i höfterna och smal i midjan så har jag varit tveksam om just plisserad kjol passar mig. Men just denna modellen faller snyggt och passar mig.

Har även stylat dom lite olika. Denna gången valde jag att styla med en skjorta. Var tveksam på om det skulle passa men det tycker jag. Blir mer stilrent med skjorta och pumps. HÄRär några av tidigare inlägg med plisserad kjol.

Ni hittar den HÄR för 349:-

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?