Shoppa min stil

no products

Svart Mulberry väska & beslutsångest

Har länge spanat in en svart väska då jag verkligen är ibehov av just en svart väska. Mannen har sagt att jag får välja ut en svart väska i graviditets present men jag har dock beslutsångest mellan två väskor. 

Först har vi denna klassiska svarta väska från Mulberry nämligen Bayswater. Jag har den i färgen oak och har spanat i den nu i svart men funderar om jag ska ha exakt samma modell. 

 Sen har vi denna skönhet som också är från Mulberry och är en ny modell, Arundel tote heter den och jag gillar den raka och fyrkantiga stilen på väskan. Blir mer variation ifall jag väljer denna modell och den känns verkligen som jag. Men kan fortfarande inte bestämma mig utan har världens beslutsångest.

  

  

Följ:
Dela inlägget

2 Kommentarer

 1. 18 maj, 2015 / 12:47 e m

  Ja förstår dig det är inte lätt att välja en som man gillar när det finns en hel del snygga väskor där ute. Kanske kan du övertala mannen om att få en till senare;) vilken du än väljer är båda snygga om jag fick välja så skulle jag ta den raka för lite variation. Den klassiska håller säkert minst 10 år då den är klassisk design och kan användas med det mesta. Jag är också en väskoman själv kan jag inte unna mig i den kategorin men de märken som jag gillar är från Ralph Lauren Michael Kors By Malene Birger. 🙂 tänkte fråga om du har tid kan du ibland tipsa dina läsare om vilka är diba favorit märken dela inom kläder så som acessoarer mm typ veckans eller nåt sånt. Jag älskar verkligen din klassiska och elganta sofistikerade stil. ♡ ha en fin dag kram 🙂

  • anna
   Författare
   18 maj, 2015 / 9:04 e m

   Tack för att du tog dig tiden att skriva och tack för komplimangen 😀 ska verkligen ta till mig tipset och tipsa mer på bloggen, har varit mycket bebis och graviditet den senaste tiden men så klart ska jag tipsa om annat spännande på bloggen med 😀 Det med väskan är rena i landsproblemet och så klart kommer det upp på bloggen vilken det blev 🙂 Kram

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?