Shoppa min stil

no products

Svarta Chiara Forthi kappa

Jag älskar min kappa från Bubbleroom som jag även har i vit och grått sen förra året. Den svarta är helt ny i deras sortiment och sitter super fint. Till hösten har jag den som kappa och under vintern använder jag den som kofta. Koftan är normal i storleken. Det är fuskpäls som man också kan plocka av om man önskar det. Sen gillar jag dom guldiga knapparna.

Ni hittar den HÄR och med koden ANNAM får ni 10% rabatt på hela sortimentet hos Bubbleroom.

Svarta Chiara Forthi kappa ​
Svarta Chiara Forthi kappa ​

 

Följ:

4 Kommentarer

  • Anna
   Författare
   16 september, 2020 / 3:18 e m

   Tack snälla ?

 1. Michaela Brauner
  16 september, 2020 / 9:51 e m

  Hej

  Så snygga skor! Var hittar jag dem?

  M V H

  Michaela

  • Anna
   Författare
   16 september, 2020 / 10:05 e m

   Hej. Tack snälla. Dom är från Members och märket Sthlm Femme men jag vet att dom är slut. Har nämligen länkat till dom tidigare. Där är fler som frågat så ska se om jag kan hitta något liknande och tipsa.

   Ha en fin kväll.

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?