Shoppa min stil

Parfym
Jo Malone parfym
Jo Malone badolja
Gucci puder
Gucci läppstift
Gucci läppstift
Gucci puder
Gucci läppstift
YSL parfym
YSL parfym
Locktång
Varmluftsborste
Örhängen
Klänning
Beige kappa
Svart kappa
Brun blus
Blus
Pyjamas
16   104
24   258
34   299
18   291
49   412

Svarta jeans med hög midja


Svarta jeans med hög midja

Det här med att hitta jeans som sitter bra är en evig kamp för mig. Jag gillar när jeansen är högre i midjan, stretchiga och smala i benen. Har haft ett par från Gina Tricot som jag gillar. Sen hade jag ett par från Dr Denim som jag också gillar men dom var så tunna i tyget och gick lätt sönder. 

Sen klickade jag hem denna modellen från Bubbleroom som dessutom heter Sandy Highwaist. Riktigt sköna och bekväma jeans som jag defensivt måste ha i den blåa färgen. Sen älskar jag längden på dessa jeans. Dom slutar precis vid ankeln och det gillar jag. Helt perfekta svarta jeans med hög midja. Dom är normala i storleken så det behöver man inte tänka på heller.

Svarta jeans med hög midja

Ni hittar dom – HÄR – för 399:- och använder ni koden ANNAM så får ni dessutom 10% rabatt på hela sortimentet hos Bubbleroom inklusive REAN. Den vita kavajen kommer också från Bubbleroom och deras samarbete med Nicole Falcini. Älskar den och har använt den otroligt mycket. En tidlös och klassisk kavaj. Finns även matchande byxor till kavajen. 

Svarta jeans med hög midjaAlltid en kaffe i handen. Man kan styla Jensen till vilken look man själv trivs bäst med.
Svarta jeans med hög midja
Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?