Shoppa min stil

YSL bälte
Nike
Gucci Scarf
Jacka
Beige pumps
Pumps
YSL röda läppstift
Ysl Läppstift
Ysl black opium
Ysl Libre
Kjol
Beige silk blus
Silkes blus
Svart kappa
Kappa beige
Svarta jeans
Blåa jeans

Svensk Design

Svensk Design.

Trots att det är tisdag så känns det som måndag. Men det är väl för det var en röd dag igår. Men om exakt 2,5 vecka är det dags för mig att återvända till mitt jobb. Däremot måste jag säga att det är blandade känslor. Samtidigt som det kommer vara skönt att återgå till jobb så kommer jag att sakna denna tiden. Det har gått alldeles för fort.

Idag har jag hunnit med en power walk och ska strax fixa till mig då jag ska åka in till stan. Det var en riktigt tuff PW då det blåste som attans här ute på landet. Träningen får jag köra ikväll då jag ska iväg till stan strax. Man blir ju verkligen inte klok på detta vädret. Ena dagen är det super fint och soligt och andra dagen snöar det. Jag hoppas verkligen våren är på ingång.

För några dagar sedan bar jag denna läckra gröna klänning från By Malina som jag köpte i julas. Hann aldrig fota den i julas så det fick bli nu istället. Smyckena är från Caroline Svedbom. Svensk design på nästan hela denna looken. Igår var jag också en klänning från By Malina som jag ska visa er. Har passat på att fynda nu när det varit rea.

Svensk design
Svensk design
Svensk design
Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?