Shoppa min stil

YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender
25   178
56   257
32   220
51   275
39   281

Ta hand om din hud!

Ta hand om din hud!

Jag är en riktig skönhets och hudvårdsnörd så detta ämne står mig varmt om hjärtat. Jag är absolut ingen expert utan pratar bara ur min egen erfarenhet. För mig har hudvård alltid varit något jag haft stort intresse för. Jag har alltid varit noga med att ta hand om min hud. Ibland har jag dagar då min hud är i balans och ibland har jag dagar då huden är helt i obalans.

Men fin och balanserad hud är inte ett projekt över en natt. Det gäller att ha bar rutiner kring huden. Jag menar vill man ha magrutor så räcker det inte att du går till gymmet 1 gång i veckan.

Några av mina tips som jag alltid är extremt noga med.

1. Jag rengör huden både morgon och kväll.

2. Att hitta hudterapeuter som kommer ge dig tips och råd. Jag går till Kräm Hudvårdsstudio och gör behandling några gånger per år. Men det räcker inte för att få en fin hud. Jag har även bra produkter som passar min hud. Som jag har fått skräddarsytt och anpassat till min hud. Nej, det behöver alltså inte kosta en massa. Dessutom ska man inte heller överdosera med produkter, räcker med små klick. Mina produkter vara i flera månader.

3. Jag går aldrig och lägger mig med smink, minns inte sist jag gjorde det. Kanske hänt 2 gånger i mitt liv.

4. Kosten och även dricka mycket vatten. Visst är det lättare sagt än gjort men man kan göra sitt bästa.

5. Jag trycker eller rör aldrig ansiktet mitt på dagen med smutsiga händer. Här om dagen åkte jag hiss med syrran och hon försökte klämma en finne i hissen, med smutsiga händer. BIG NO NO.

Det behöver inte kosta mycket.

Det behöver inte alltid kosta en massa pengar, man kan unna sig en behandling någon gång och sedan ex göra ansiktsmassage med is. Jag tror ärligt talat att kikar man i sitt badrumsskåp så har man ofta en massa olika produkter som man köpt på kampanj eller rea. Men som inte passar ens hud. Så istället för att göra alla dessa småköp hela tiden, investera i några få bra produkter som är anpassade för just din hud.

Ett tips om man vill bygga upp en bra grund med hudvårdsprodukter men känner att man inte har råd. Då kan man alltid börja med att köpa, ex ansiktsrengöring, kräm och mask. Sen nästa månad kan man köpa serum och ögonkräm. På så vis tar in alla produkter slut på en gång.

Något som jag har märkt med produkter som är anpassade efter min hud. Är att när man väl har bra produkter så behöver man inte ta så mycket. Huden blir van på det lilla. Man ska inte överdosera så att det känns kladdigt i ansiktet.

Ta hand om din hud!
Vardagslyx, att få koppla av och bli omhändertagen. Det är man faktiskt värd. Vi kör i 100 och ibland glömmer man bort sig. Otroligt viktigt att faktiskt lite då och då unna sig. I förra veckan var jag hos Kräm Hudvårdsstudio och gjorde en härlig behandling som jag kommer berätta mer om.
Följ:

2 Kommentarer

 1. 12 juli, 2020 / 10:15 e m

  Just med hur och hår är jag också lika och skulle aldrig lägga mig med smink just då skulle allt kännas så smutisgt och kladdigt och man vill låta uden få vila

  • Anna
   Författare
   12 juli, 2020 / 10:52 e m

   Ja men eller hur. Tänk så mycket stryk huden får ta.

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?