Shoppa min stil

Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer

Tappa hår efter graviditet

När jag var gravid så hände det inte särskilt mycket med mitt hår och inte dom första 3 månaderna efter att jag fött. Det är inte förrän nu som jag har börjat tappa jätte mycket hår, det är sjukt galet hur mycket hår jag tappar. Som tur är har jag galet mycket hår så det är inte så farlig men jag är inte van.

Har läst lite om det och det är väldigt vanligt att man tappar. Tydligen är det hår man skulle ha tappat under 9 månader som man tappari ett svep. Efter ca 6 månader ska håret återgå tillbaka till det normala. 

 

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?