Shoppa min stil

no products

TEAR TROUGH AND LIP FIX – by Cecilia Wiking

I fredags var jag hos bästa Cecilia WikingKlinik Wiking för att göra Tear Trough och fixa läpparna. Tear Trough är en behandling som man med hjälp av Restylane. Det trollar i princip bort mörka ringar och påsar under ögonen. Jag gjorde min första Tear Trough behandling för 1 år sen och jag var så himla nervös första gången, men det gick hur bra som helst. Men eftersom jag har så mycket mörka ringar behövs två behandlingar. Cecilia är verkligen bäst i Malmö på injektioner och jag känner mig så himla trygg med henne. En otroligt duktig kvinnan, kan verkligen rekommendera Cecilia om ni vill ha trygghet. Jag gjorde dessutom behandlingen utan någon form av bedövning. På läpparna använde jag däremot Emla salva eftersom läpparna är känsligare och sen är jag livrädd för sprutor.

Eftersom det tar ca 4 veckor innan svullnaden lägger sig så väntar vi med före och efter bilder. Jag har så otroligt mycket påsar och mörka ringar så detta är verkligen lyx att få slippa lägga 2 lager concealer för att dölja ringarna.

Ni får dessutom 15% rabatt på valfri behandling hos Cecilia när ni uppger mitt namn, prislistan hittar ni HÄR och ni hittar även klinik Wiking på Facebook HÄR.

Ni hittar Cecilia Wiking på Hummlegatan 1a i Malmö, för mer info kika på hemsidan Klinik Wiking (sidan håller på att uppdateras och prisinfo hittar ni HÄR)

Tjejerna hjälpte mig att sända live i fredags och klippet sparades så jag bestämde mig för att klippa ihop det. Här berättar Cecilia mer om själva behandlingen 🙂 

Jag gjorde mina läppar allra första gången för ca 2 år sen hos Cecilia då jag har en sida av läppen som är mer sne. Sen blev det såklart en vana och Restylane har hållt så otroligt bra på mig. Nu vill man ha lite fylligare men inte allt för stora och det är Cecilia grym på att avgöra.TEAR TROUGH Cecilia Wiking
Nålen är otroligt tunn och Cecilia använde totalt 1 ml på mig, både i läppar och under ögonen. 
TEAR TROUGH Cecilia Wiking
TEAR TROUGH Cecilia Wiking
TEAR TROUGH Cecilia Wiking

Cecilia bjöd på lite bubbel och tilltugg, precis vad jag behövde innan behandlingen 🙂 Tog ett foto men det blev alldeles suddigt, måste ha varit nervositeten haha. Några tjejer följde med för att se hur Tear Trough går till.TEAR TROUGH Cecilia Wiking

Följ:

3 Kommentarer

 1. Rebecva
  6 juli, 2020 / 4:18 e m

  Kom in på denna sida då jag sökte om tear trought.
  Har sett att dom ibland gör denna behandling med en lång nål och tyckt det verkar lite obehagligt..men så såg jag att detta gjordes med spruta..vad är skillnaden..håller det lika länge?
  Mvh rebecca

  • Anna
   Författare
   6 juli, 2020 / 4:26 e m

   Hej.

   Vad kul att du hitta hit. Jag är faktiskt lite osäker och ska fråga Cecilia och återkomma.

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?