Shoppa min stil

YSL bälte
Nike
Gucci Scarf
Jacka
Beige pumps
Pumps
YSL röda läppstift
Ysl Läppstift
Ysl black opium
Ysl Libre
Kjol
Beige silk blus
Silkes blus
Svart kappa
Kappa beige
Svarta jeans
Blåa jeans

The Citrus Essence antioxidantbehandling hos Kräm Hudvårdsstudio

The Citrus Essence antioxidantbehandling hos Kräm Hudvårdsstudio

Att unna sig en ansiktsbehandling då och då är verkligen vardagslyx. Jag älskar den känslan både under tiden och efter behandlingen. Huden får sig en riktigt härlig boost och man själv kopplar av och drömmer sig bort. Men jag personligen älskar att ta hand om min hud och att skämma bort både mig och huden.

I förra veckan var jag hos Terese på Kräm Hudvårdsstudio och gjorde en riktigt härlig C vitamin behandling – The Citrus Essence behandling från mitt favorit märke Natura Bissé. Denna behandlingen gjorde jag för lite mer än 1 år sen. Precis innan sommaren för att ge huden en riktigt härlig C vitamin kur. Perfekt behandling att göra nu under eller innan sommaren.

The Citrus Essence antioxidantbehandling hos Kräm Hudvårdsstudio

En riktigt härlig antioxidantbehandling som ger 100% C vitamin. Huden får otroligt mycket lyster och glow. Mitt stora problem område när det kommer till huden är fukt och denna behandlingen ger väldigt mycket fukt. Massagen man får under behandling är avkopplande och så skön.

Denna behandlingen funkar på alla hudtyper. Man anpassar den efter just din huds behov och man får en helt skräddarsydd behandling. Produkterna som används under behandlingen är från Natura Bissé. Jag använder deras produkter sedan lite mer än 1 år och jag är mer än nöjd. Har aldrig haft så bra produkter som just nu.

The Citrus Essence antioxidantbehandling hos Kräm Hudvårdsstudio
Här är den magiska C vitamin serien. Jag har inte hunnit blogga om C vitamin micellärvatten som är en djuprengöring för huden. Otroligt grym produkt som rengör på djupet och doftar otroligt gott. Sen har vi den Multifunktionella krämen med naturlig färgtouch .
The Citrus Essence antioxidantbehandling hos Kräm Hudvårdsstudio
Den sista delen i behandlingen är denna fluffiga helt magiska ansiktsmask som gör underverk för huden. Den blandar hudterapeuten på plats och applicerar på.
The Citrus Essence antioxidantbehandling hos Kräm Hudvårdsstudio

Kräm Hudvårdsstudio finns i Malmö på Själbodgatan 2 A. Precis vid Caroli i Malmö.

Vill ni läsa mer om dom olika behandlingar så klicka HÄR. Tjejerna är otroligt grymma och jag har gått till Kräm över 4 år nu. Min hud har aldrig varit så fin som den är nu. Såklart har också bra och dåliga dagar när det kommer till huden men helheten är den som räknas.

Följ:

5 Kommentarer

 1. 17 juli, 2020 / 6:53 e m

  Hur ofta fixar du dina fransar, lite sugen att börja med det. Så härligt ompysslad du blir

  • Anna
   Författare
   17 juli, 2020 / 8:56 e m

   Jag fixar en gång i månaden ? det är så skönt att slippa tänka på att fixa ögonen. Kan verkligen rekommendera det ?

   • 17 juli, 2020 / 10:00 e m

    Jag är lite sjalu på att karln börjar trotsa då jag ska göra både naglar, hår och fransar, =D, nerråå skämt och sido

    • Anna
     Författare
     17 juli, 2020 / 10:59 e m

     ?? du jag vet, det är inte lätt att vara kvinna idag

     • 17 juli, 2020 / 11:10 e m

      Näee känns som jag måste välja bort nåt då och då har det blivit fransar för jag har långa i mig själv =D

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?