Shoppa min stil

b959efd4d4eb7474e58d

YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender

The Hives rockkonsert

The Hives rockkonsert

För några veckor sen frågade Maria mig om jag kunde följa med henne på konsert. Hennes favorit band The Hives skulle spela i Malmö. Såklart ställde jag upp. Jag hade dock ingen aning vad det var för band. Men man fick erfarenhet av rockkonsert också. En annorlunda kväll men otroligt roligt. Vilken energi dom bjöd på.

The Hives rockkonsert
Vi möttes hemma hos Maria och laddade lite med musik samt så gjorde Carl lite drinkar till oss. Jag var lite fundersam vilken outfit man har till en rockkonsert. Men vi lyckade passa in rätt så bra. Blev en del svart som funkade helt utmärkt.
The Hives rockkonsert
Det blev även lite skålande med Pierre Olivier Blanc De Blancs bubbel. Både jag och Maria älskar bubbel, den får inte vara för söt. Och eftersom denna är en brut så är den inte alls söt. Helt perfekt torrhet och fruktighet. Den har inslag av solmogna päron och äpplen.
The Hives rockkonsert
Fick låna bild från Marias blogg eftersom jag inte kunde hitta bilder i mitt arkiv. Så är det när man har en massa bilder. Det var nägon vecka sen vi var där och jag har inte alls haft tiden att lägga ut inlägget.
Vilken energi detta gänget bjöd på. En helt ny upplevelse för min del.
Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?