Shoppa min stil

YSL bälte
Nike
Gucci Scarf
Jacka
Beige pumps
Pumps
YSL röda läppstift
Ysl Läppstift
Ysl black opium
Ysl Libre
Kjol
Beige silk blus
Silkes blus
Svart kappa
Kappa beige
Svarta jeans
Blåa jeans

The Little Black Dress

Det var ett tag sen jag bjöd på en dagens 😀 I fredags hade jag på mig denna söta svarta klänning från H&M som mannen köpte till mig när han var på stan sist. Det var så sjukt länge sen jag shoppa något, har helt enkelt inte haft någon tid, inte ens nätshoppa 😀 Tack älskling 😀

DSC00323 DSC00322 DSC00315 DSC00305

Klänning H&M / Stora halsband Gina Tricot / Långt Halsband Bag Lady

Följ:
Dela inlägget

2 Kommentarer

  • anna
   Författare
   12 januari, 2015 / 9:41 e m

   Tack detsamma fin 🙂

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?