Shoppa min stil

b959efd4d4eb7474e58d

Dyson
YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender

This is crazy

God morgon fina ni

Känner att jag sover mycket bättre om nätterna när jag gör något på dagen och använder min energi. Jag är tillbaka på jobb denna veckan och det känns jätte skönt 😀 Tiden går så himla fort och jag hinner inte bli rastlös.  

Det känns helt sjukt att det är 9 dagar kvar till beräknad förlossningsdatum, jag har gått från två siffrigt till en siffrigt. Minns när jag gick till två siffrigt och där var 99 dagar kvar. Jag minns att jag tänkte att nu är det inte långt kvar och det kändes som igår. Snart får vi äntligen träffa vår lilla son 😀   

  

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?