Shoppa min stil

b959efd4d4eb7474e58d

Dyson
YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender

Tid för reflektion!

Tid för reflektion! 

God morgon raringar.

I natt har jag knappt fått någon sömn. Men det är väl inget ovanligt för någon mamma. Dagarna / nätterna är aldrig sig lika. För övrigt sover Valentino otroligt bra om nätterna. Men just nu är han förkyld så han är snuvig och hostar men annars sover han bra. Matteo var riktigt förkyld i förra veckan så nu har det kommit till den lilla.

I dessa stunder.

Det är i sådana här stunder folk borde ha tid för reflektion. Det är otroligt viktigt att i en sådana här situation att alla hjälps åt. Man är faktiskt i chock hur folk faktiskt beter sig. Jag förstår att man vill säkra och köpa på lite extra men man behöver faktiskt inte bunkra upp för ett helt år framåt. Vi måste någonstans ta och tänka efter och tänka på dom människorna som faktiskt är i riskzonen.

En vän på Instagram skrev en otroligt intressant grej. Hur människor agerar i panik, hur mycket egoism som förekommer. Man tömmer hyllor och vissa säljer till och med dessa produkter på blocket. En stor del av dessa sitter säkert och tänker att dom människorna som reser i dessa tider är egoistiska och inte tänker på dom människorna som dom kan smitta.

Nu är ju detta bara tankar och reflektioner av det man sett och hur folk beter sig. Vi borde alla reflektera över vad vi kan göra och inte vara egoistiska. Man ser på sociala medier hur folk är mot varandra, dom som är rädda hoppar på dom som inte är rädda, dom som inte är rädda hoppar på dom som är rädda och det blir en ond spiral. Folk delar saker på nätet som där inte finns källor bakom och skrämmer upp varandra.

Så vad gör vi.

Vi kommer ha Matteo hemma från förskolan. Vi hade honom hemma hela förra veckan också. Tänka på hygienen och tvätta händerna ofta. Inte bunkra upp och köpa onödigt mycket. Vi har handlat precis som vanligt och det vi behöver. Vi har inte isolerat oss men har till viss mån skippat ställen med folkmassor. Kan inte helt och hållet säga att vi undviker offentliga platser men i den mån det går. Mest för att inte sprida smittan vidare till dom som är i riskzonen.

Planen var att jag skulle resa till Kroatien i början på april med barnen men den resan har jag självklart ställt in.

Ta hand om varandra.

Tid för reflektion! ​
Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?