Shoppa min stil

no products

Titel: Lattemamma.

Titel: Lattemamma.

Nu kan jag väl ändå titulera mig som lattemamma. Hela denna veckan har jag sprungit runt med min lilla minsting och träffat mina vänner. Jag är inte den mamman som bara kan sitta hemma och inte göra något. Jag älskar att vara i farten och att ha att göra. Träffa mina vänner och njuta av livet. Jag tar vara på varje sekund och känner jag för att göra något så gör jag det.

Längtar tills jag kan komma igång med träningen och göra av med en massa energi. Tanken är väl att smått komma igång om 2 månader. Men tills dess får det bli en massa promenader.

Igår träffade jag fina Marianna på Emporia för en fika. Hon fick träffa min lilla kille. Det var ett tag sen vi sågs sist så det var super kul.

Efter besöket på Emporia tog jag och Valentino oss vidare till stan. Vi hade nämligen en date med fina Sofia. Vi satt i flera timmar och prata om allt, när vi skulle skiljas åt hade vi fortfarande så mycket att prata om.

Idag är jag extremt trött. Lillen sov jätte bra i natt men det gjorde inte jag. Tänkte jag skulle lägga mig lite tidigare idag men så blev det inte. Ofta passar jag på att kolla mina sociala medier samt Mail och annat medan killarna sover.

Nu blir det sängen.

God Natt fina.

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?