Shoppa min stil

no products
9   93
19   137
30   207
27   244
8   256

Tjejträff på MJs i Malmö

Tjejträff på MJs i Malmö

Hej raringar.

Precis satt mig ner på altanen och ska njuta av min islatte. Har spenderat halva dagen på stranden med barnen och mamma. Valentino var övertrött så det var inte det enklaste att ha med honom. Sen var jag så himla försiktig med att ha honom i solen och eftersom han kryper så ville han till Matteo. Till slut lyckade mamma söva honom och han sov en bra stund. Det var väldigt varmt idag så skönt att ta ett dopp i havet.

Igår hade jag och finaste Sofia bokat en Tjejträff på MJs i Malmö. Vi hade faktiskt ren tur att vi dessutom lyckades få ett bord utomhus. Som vanligt har jag och Sofia alltid så mycket att prata om och rätt som det är så har det gått flera timmar. Hur snabbt kan tiden egentligen gå! Men vi hade som vanligt en riktigt härlig kväll.

Tjejträff på MJs i Malmö
Tjejträff på MJs i Malmö
Såhär fina är man i huden om man går/jobbar på Kräm Hudvårdsstudio. För er som missat så är Sofia en av tjejerna som äger Kräm. Hon och Terese är otroligt grymma på det dom gör. Verkligen två inspirerande kvinnor. Min hud har aldrig varit i sådan balans som den är sedan jag gått till tjejerna.
Den här råbiffen på MJs var riktigt smarrig.
Minns inte vad denna hette. Men riktigt god sallad av kål.
Det här med hudvård är något jag verkligen älskar. Blev en påse med godbitar från hudvårdsmärket som jag använder, Natura Bissé. Ni kan ju bara gissa hur mycket hudvård vi pratar när vi ses.

 

Följ:

2 Kommentarer

 1. 25 juni, 2020 / 11:14 e m

  Nyfiken jag vart på vad det är för serie, måste jag läsa mera om. Mysigt ni hade det

  • Anna
   Författare
   25 juni, 2020 / 11:15 e m

   Vi hade det super mysigt. Den är faktiskt helt underbar, tänkte att när jag provat den några gånger berätta mer om den 😍

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?