Shoppa min stil

YSL bälte
Nike
Gucci Scarf
Jacka
Beige pumps
Pumps
YSL röda läppstift
Ysl Läppstift
Ysl black opium
Ysl Libre
Kjol
Beige silk blus
Silkes blus
Svart kappa
Kappa beige
Svarta jeans
Blåa jeans

Todays pregnant look

Hej finaste ni

Just nu befinner jag mig på tåget från Göteborg till Malmö, tack för denna tiden Göteborg 😀 Vi ses snart igen 😀 Ska dock bli super skönt att komma hem och pussa ihjäl min andra halva. Borta bra men hemma bästa

Denna snygga klänningen köpte jag inne på Lindex, tyget är jätte fint + att klänningen sitter perfekt på mig. Ett tips till er som är gravida och är ute efter en snygg klänning, denna hittar ni på Lindex vanliga avdelning.  

  

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?