Shoppa min stil

b959efd4d4eb7474e58d

Dyson
YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender

Todays pregnant look

Hej finaste ni

Just nu befinner jag mig på tåget från Göteborg till Malmö, tack för denna tiden Göteborg 😀 Vi ses snart igen 😀 Ska dock bli super skönt att komma hem och pussa ihjäl min andra halva. Borta bra men hemma bästa

Denna snygga klänningen köpte jag inne på Lindex, tyget är jätte fint + att klänningen sitter perfekt på mig. Ett tips till er som är gravida och är ute efter en snygg klänning, denna hittar ni på Lindex vanliga avdelning.  

  

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?