Shoppa min stil

no products

Todays to dos

Hej fina ni

Jag har varit uppe ett tag nu och suttit vid datan och fått lite jobb gjort medan lillkillen har sovit. 

Sen ska jag och lillkillen iväg till BVC och därefter är det Event i stan. Så det är en fullspäckad dag med andra ord. Själv har jag världens huvudvärk och dessutom har jag tappar rösten, precis vad jag behöver. Lillkillen är också lite snuvig och täppt i näsan så jag hoppas verkligen att han klarar sig ifrån febern. 

Nä hörni nu måste jag komma igång här hemma.

Trevlig dag 

 

Följ:
Dela inlägget

3 Kommentarer

 1. 26 november, 2015 / 8:48 e m

  Så kul å ses ikväll och vilket litet charmtroll du har!

  • admin
   Författare
   26 november, 2015 / 9:42 e m

   Detsamma fina du, alltid lika kul att ses

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?