Shoppa min stil

no products

Tom Dixon Copper Shade lamp x2 

Det känns så märkligt att vara ledig så många dagar, lyx att jobba kontorstider. Även idag var jag uppe strax innan klockan 9 och igåt kom vi i säng vid halv 2, inte likt mig att vakna så tidigt av mig själv. Men det har nog blivit en vanegrej nu. Igår körde jag mega storstädning här hemma, skrubbade verkligen allt. Sluta med att jag däcka i soffan och sov några timmar, inte lätt att vara i full fart nu när man är gravid. Men som tur är börjar vi med städerska nästa vecka, jag är väldigt pedant och älskar att ha det rent hemma. Jobbar man över heltid så är städningen det sista man tänker på. Idag väntar påskmiddag hos svärföräldrarna.

Förresten måste ju visa hur snyggt det blev med två Tom Dixon Copper Shade lampor i ett rum. Har länge velat fram och tillbaka vilken lampa jag ska ha i köket och bestämde mig för att köra samma som i vardagsrummet. Nu ska jag bara köpa till lite detaljer i koppar, ska även kolla på fönsterlampor, eventuellt att foten på lampan får vara i koppar. Jag har blivit väldigt förtjust i koppar och tycker det är så snyggt tillsammans med vitt. 

   

     

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?