Shoppa min stil

b959efd4d4eb7474e58d

YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender

Tom Ford Forbidden Pink läppstift

Tom Ford Forbidden Pink läppstift

Jag älskar Tom Ford läppstift då dom känns så otroligt sköna på läpparna, samtidigt som man får en super fin krämig känsla så ger den fin färg. Den innehåller sojaextrakt, brasilianskt murumuru- smör och kamomillolja som är vårdande och exotiska ingredienser. Den kostar en slant mer än vad ”vanliga” läppstift kostar. Men jag brukar se Tom Ford läppstift som ett lite lyxigare köp när jag väl unnar mig.

På bilden nedan bär jag Tom Ford Forbidden Pink läppstift. En urläcker naturlig rosa färg som passar både vardag men också fest. Ni hittar den – HÄR -. Man kan passa på att unna sig när Kicks eller Åhléns har personliga erbjudande. Då får man iallafall 20% på en valfri vara eller make up. Tycker dom ändå har det rätt ofta.

Igår kväll bar jag denna utsöta outfiten. Under dagen kommer ett blogginlägg om looken och vill man redan nu spana in den så finns den på min Instagram @annamatkovich.

För er som är nya på bloggen så är jag en riktig läppstifts nörd och äger alldeles för många läppstift (inte enligt mig). Men vill ni ha tips på andra färgen, märken så kika på min kategori läppstift där jag visar upp en rad olika läppstift.

Tycker att färg på läpparna, kan vara allt från Ceriserosa till nude eller glans på läpparna gör så otroligt mycket. Det känns som att det är den sista touchen som behövs. Jag är inte så mycket för läppglans, men har testat ett läppglans från Tom Ford med färgpigment som jag gillar massor. Har inte hunnit fota det ännu.

Följ:

2 Kommentarer

  • Anna
   Författare
   25 juli, 2020 / 4:15 e m

   Tack ? Jag älskar verkligen rosa läppar

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?