Shoppa min stil

no products
38   127
67   309
8   200
55   322
26   301

Tom Ford True Coral läppstift

Tom Ford True Coral läppstift.

En färg som jag älskar att bära under vår och sommar är Coral. Den är inte helt orange utan går lite mer åt det rosa hållet, vilket jag gillar. En favorit är Tom Ford True Coral läppstift och ni hittar den HÄR (adlink). Tom Ford läppstift är verkligen en lyxvariant av läppstift och känns lite extra lyxigt att äga ett sådant. Så vill man lägga lite extra pengar för att få det där lilla lyxiga så rekommenderar jag Tom Ford.

På bilden nedan bär jag Tom Ford True Coral. Super läcker. Ni hittar den HÄR (adlink). Vill ni ha tips på andra läppstift så kan ni kika HÄR (klick). Har nämligen en helt egen kategori för läppstift då jag tipsar er om en hel del. Tom Ford True Coral läppstiftTom Ford True Coral läppstiftTom Ford True Coral läppstiftTom Ford True Coral läppstift

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?