Shoppa min stil

Manolo
Parfym
Jo Malone parfym
Jo Malone badolja
Gucci puder
Gucci läppstift
Gucci läppstift
Gucci puder
Gucci läppstift
YSL parfym
YSL parfym
Locktång
Varmluftsborste
Örhängen
Klänning
Beige kappa
Svart kappa
Brun blus
Blus
Pyjamas
17   121
38   264
30   333
41   293
32   356

Topp med puffärmar

Innehåller reklam för Bubbleroom genom annonslänk

Jag har länge sneglat på dessa toppar med puffärmar men inte riktigt tagit steget och klickat hem dom. Men nu bestämde jag mig för att testa toppen. Och jag måste säga att den är sjukt söt på. Har även sett dom med mönster på ärmen. Super snyggt.

Ni hittar topp med puffärmar HÄR-. Använd koden ANNAM som ger 10% rabatt på allt hos Bubbleroom ink REAN.

Topp med puffärmar
Topp med puffärmar
Följ:

1 kommentar

  1. 17 juli, 2020 / 6:45 e m

    Ohh vilken fin top, har en liknande i vitt, men mina puffar på den toppen är ej transparanta =D. Jag inspireras var gång jag ser dina naglar av dem röda är så fint, var snudd på att jag gjorde dem röda, var lite inne på blåa med, men vart annan färg, visar på bloggen =D

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?