Shoppa min stil

Kavaj
Kjol
Volanger
T-shirt
Ysl
Idole
Hot Tools locktång
Hot tools
Tom Ford
Gucci väska
Gucci solglasögon
Mulberry
Mulberry Bayswater
Denim kjol
Linne
Ljusblå kavaj
Byxor
T-shirt
Kavaj
29   225
30   298
18   221
19   303
38   329

Topp med puffärmar

Innehåller reklam för Bubbleroom genom annonslänk

Jag har länge sneglat på dessa toppar med puffärmar men inte riktigt tagit steget och klickat hem dom. Men nu bestämde jag mig för att testa toppen. Och jag måste säga att den är sjukt söt på. Har även sett dom med mönster på ärmen. Super snyggt.

Ni hittar topp med puffärmar HÄR-. Använd koden ANNAM som ger 10% rabatt på allt hos Bubbleroom ink REAN.

Topp med puffärmar
Topp med puffärmar
Följ:

1 kommentar

  1. 17 juli, 2020 / 6:45 e m

    Ohh vilken fin top, har en liknande i vitt, men mina puffar på den toppen är ej transparanta =D. Jag inspireras var gång jag ser dina naglar av dem röda är så fint, var snudd på att jag gjorde dem röda, var lite inne på blåa med, men vart annan färg, visar på bloggen =D

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?