Shoppa min stil

YSL bälte
Nike
Gucci Scarf
Jacka
Beige pumps
Pumps
YSL röda läppstift
Ysl Läppstift
Ysl black opium
Ysl Libre
Kjol
Beige silk blus
Silkes blus
Svart kappa
Kappa beige
Svarta jeans
Blåa jeans

Torr hud runt ögonen

Jag har under en längre tid haft väldigt torr hud runt ögonen och liksom inte tänkt på att jag ska ta tag i det. Men det bästa med att ha hudterapeuter som man går regelbundet till och som känner till ens hud utantill är att man faktiskt kan höra av sig till dom ang råd. Och det var precis det jag gjorde.

Jag går till hudterapeuterna Terese och Sofia på Kräm Hudvårdsstudio och har gått där i mer än 4 år. Dom kan min hud och vet exakt vad min hud behöver. Jag har 200% förtroende för Kräm Hudvårdsstudio och min hud har aldrig varit så balanserad och fin. Sen har även jag mina bra och dåliga dagar.

Torr hud runt ögonen.

Jag försökte göra mina egna trix med den torra huden runt ögonen och det blivit nästan lite värre. Så jag hörde av mig till Kräm Hudvårdsstudio där jag även skickade med en bild hur läget runt ögonen såg ut. Nu använder jag ingen smink runt ögonen så det var inte det. Fick tips om att komma förbi vilket jag gjorde. På plats fick jag introducerat en ögonmask från salongsmärket Guinot. Jag har en del andra produkter från Guinot som är jätte bra, bland annat brun utan sol.

Men den här ögonmasken var faktiskt räddaren i nöden och det har blivit mycket mycket bättre. Guinot Masque Yeux är en vårdande, direktverkande mask för ögonpartiet. Jag låter bilderna nedan tala för sig själva.

Torr hud runt ögonen

Torr hud runt ögonen kan faktiskt vara riktigt besvärligt. Som tur så kliade inte mina ögon.

Bor ni i Malmö så kan jag verkligen rekommendera Kräm Hudvårdsstudio. Tjejerna är så sjukt grymma på det dom gör och man märker att dom älskar sitt jobb. Dom är utbildade hudterapeuter som har många många års erfarenhet.

Vill ni läsa om mina behandlingar jag gjort på Kräm så kan ni läsa dom HÄR

Följ:

4 Kommentarer

 1. 16 september, 2020 / 11:36 f m

  Ohh toppen att hitta en produkt som fungerar sådär snabbt

  • Anna
   Författare
   16 september, 2020 / 3:18 e m

   Ja men gud alltså guld värt.

 2. Sandra
  16 september, 2020 / 3:54 e m

  Tack för tipset Anna. Jag älskar dina tips och tycker du är så inspirerande.

  • Anna
   Författare
   16 september, 2020 / 9:36 e m

   Åh men tack snälla du. Glad jag blir ??

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?