Shoppa min stil

Volanger
T-shirt
Ysl
Idole
Hot Tools locktång
Hot tools
Tom Ford
Gucci väska
Gucci solglasögon
Mulberry
Mulberry Bayswater
Denim kjol
Linne
Ljusblå kavaj
Byxor
T-shirt
Kavaj
13   149
24   212
29   251
30   353
67   420

Torups Slott med familjen

Torups slott med familjen.

Hej raringar.

Idag har jag haft en helt underbar dag med min lilla familj. Vi började lördag morgon med en sovmorgon, japp ni läste rätt. Valentino vaknar varje 3,5 timme för att äta och sen somnar han om. Vid 06.00 är han vaken lite lägre och då flyttar jag över honom till vår säng. Då somnar han om.

Vi gick upp, åt frukost och sen körde vi till Torups slott där vi tog en längre promenad. Vädret var helt fantastiskt och vi passade på att njuta av en fika i slottsmiljön. En helt underbar dag. Påväg hemåt stanna vi och handla inför kvällens lördagsmys.

Nu sover killarna och jag och mannen äter ostbricka och kollar på film. Jag tar dessutom mitt första glas rött vin för detta året. Gud vad jag har saknat rött vin.

Vi passade på att inviga bärselen från Babybjörn eftersom det är svårt att köra vagn där. Gick hur bra som helst med bärselen.Denna ungen älskar djur. Här har han och pappa gått in till fåren. Till middag blev det cevapcici. Det var ett tag sen vi åt det.

Följ:
Dela inlägget

2 Kommentarer

 1. 14 september, 2019 / 11:55 e m

  Där är så vackert och bokskogen är underbar att gå i 😀 Dock har jag aldrig varit vid slottet, måste göra de nästa gång jag är där
  Vilka fina bilder du har tagit

  • Anna
   Författare
   15 september, 2019 / 9:04 f m

   Tack snälla. Ja där är verkligen super mysigt, rena balsan för själen 😍😍

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?