Shoppa min stil

no products

Total och obeskrivlig lycka

Idag när jag vakna var jag tvungen att nypa mig själv, för gårdagen kändes som en underbar dröm. Ultraljudet var så mysigt och lillkillen höll på och rörde sig och hon knappt fick tag på honom. Först låg han som en liten räka, med ryggen mot och huvudet uppåt, bakom moderkakan. Det visar sig att min moderkaka ligger i framvägg på höger sida och där låg lillkillen och gömde sig. Jag fråga om det var trångt och hon bara näää han har hur mycket plats som helst men valt att lägga sig just där, ihopkrupen som en liten räka. Vi ville ju så gärna veta vad det var och hon sa att det kommer bli svårt då han ligger jätte konstigt och rör på sig hela tiden. Men tillslut efter många försök såg hon en liten prins och vi båda var tvugna att fråga om det var säkert så vi inte får fel svar, då visade hon oss och bara jajamen en liten prins. Vilken lycka, glädjetårarna kom och jag och mannen kunde inte sluta pussas. Vår egen lilla prins 😀 Nu längtar vi efter vår lillkille och räknar dagarna till han är med oss 😀 

Vi hade varit igång hela dagen och när vi väl kom hem gillade inte lillkillen att jag satt still så han började sparka ordentligt och det var dom första sparkarna mannen kände också 😀 känns så mysigt att han med kan känna sparkarna 😀

Idag är jag inne i vecka 20 vilket innebär att halva tiden har gått d-:

Vi fick en tumme upp av lillkillen 😀

  

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?