Shoppa min stil

Manolo
Parfym
Jo Malone parfym
Jo Malone badolja
Gucci puder
Gucci läppstift
Gucci läppstift
Gucci puder
Gucci läppstift
YSL parfym
YSL parfym
Locktång
Varmluftsborste
Örhängen
Klänning
Beige kappa
Svart kappa
Brun blus
Blus
Pyjamas
18   91
28   169
23   226
48   303
56   322

Trädgårdsarbete, grill & familjemys.

Trädgårdsarbete, grill & familjemys.

God morgon raringar.

Här hemma ligger vi fortfarande i sängen och myser. Valentino är den första som vaknar. Då ger jag honom mat och sen går jag ner och fixar en kaffe. Sen ligger vi i sängen och myser allihopa. Såhär ser våra morgnar ut för det mesta, om vi inte har någon tid att passa. Jag börjar snart jobba på mitt ”vanliga” jobb och kommer verkligen sakna denna stunden. Vi får helt enkelt ta igen det på helgerna. Gud vad det har gått fort.

Men nu är det mannen som ska vara hemma med Valentino. Vi delar alltid upp vår föräldraledighet, då han också vill vara hemma men också för att jag vill börja jobba. Jag älskar att vara mamma men behöver också komma iväg. Sen har det varit extremt skönt att kunna jobba med mitt företag medan jag varit föräldraledig och faktiskt kunnat spara dagar. Man vet aldrig vad som kan hända i framtiden och det är alltid bra att ha dagar. Vissa dagar har varit lättare men andra har varit tuffa. När dom flesta ligger och sover har jag suttit och jobbat. Så det är inte en dans på röda rosor utan det är hårt jobb. Ingenting i livet kommer gratis utan man får jobba för det.

Trädgårdsarbete, grill & familjemys.

Igår hade vi familjen över för grill samtidigt som vi höll på med en massa trädgårdsarbete. Alltså det är så himla mycket jobb. Jag ville även köpa lite utomhusblommor till krukorna men det hann jag inte. Så det får bli nästa projekt. Men äntligen har vi fått upp våra nya utemöbler, är så himla nöjd. Super mysig kväll med familjen.

Nu ska vi ner och äta frukost. Ha en fin dag.

Trädgårdsarbete, grill & familjemys.
Fick köpa en plastduk till vårt marmorbord för att inte förstöra det. Marmor är jätte känsligt. Denna är dock mattmarmor och jag tror den är behandlad men vill ändå inte ta en risk.
Trädgårdsarbete, grill & familjemys.
En liten sneak peek på våra utemöbler, älskar dom.
Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?