Shoppa min stil

no products

Träning hemma & total kaos

Träning hemma & total kaos.

Dom senaste dagarna har varit total kaos här hemma. Förra veckan var Matteo förkyld med feber och i helgen blev Valentino förkyld med feber. Han har väldigt hög feber lite till och från. Träningen har halkat efter ordentligt men det är egentligen det minsta problemet. I förra veckan stängde dessutom Sats alla sina anläggningar. Tanken var att jag skulle träna hemma. Men ska jag vara ärlig så hittade jag ingen energi till träningen hemma. Då barnen varit sjuka så har jag knappt sovit något och jag har varken haft orken eller energin. Det har även gjort att jag också slarvat med maten. Så just nu är fokusen att ta sig ur den här sjukstugan. Jag har försökt ta mig ut och iallafall gå mina steg så man rör på sig.

Mitt i allt detta har även batteriet på vågen gått så jag måste köpa ett nytt. Det är väl typiskt när något går fel så ska allt annat hänga på.

Men just nu är fokusen att Valentino ska bli frisk och att vi inte ska bli sjuka. Så hela familjen käkar vitaminer och dricker varm citronvatten med honung. Allt för att hålla sig friska.

Träning hemma & total kaos
Jag äter omega 3, multivitaminer för kvinna och järn.
Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?