Shoppa min stil

klänning
Klänning
kavaj
Pumps
Kappa
Kappa
Kappa
väska
väska
klänning
Vit blus
Skjorta ormskinn
Nude pumps
Svarta pumps
Satinkjol
Grön plisserad kjol
Rutig kavaj
Svart kavaj
Stövletter
Ormskinn stövletter
0   51
14   275
15   340
23   346
15   317

Träning mellan möten & jobb

Träning mellan möten & jobb.

Hej raringar.

Idag fick vi hjälp med hämtning på förskola av mina föräldrar då både jag och mannen jobbar sent. Jag har ett långt kvällsmöte som kommer ta en bra stund, så mannen åker förbi mina föräldrar och hämtar Matteo. Jag lär inte vara hemma förrän vid 21.30 ikväll. Mellan alla möten och jobb har jag lyckats få in träningen. Jag har mötet i stan och då passar jag på att ha med träningskläder för att hinna få in träningen. Planerar jag inte in det på detta vis så har jag otroligt svårt att få in träningen, om man nu vill prioritera in den.

Men visst jag ska inte ljuga, jäkla vilken planering och hjälp det kräver. Vi är verkligen lyckligt lottade som har otroligt mycket hjälp. Träning mellan möten & jobb

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?