Shoppa min stil

YSL bälte
Nike
Gucci Scarf
Jacka
Beige pumps
Pumps
YSL röda läppstift
Ysl Läppstift
Ysl black opium
Ysl Libre
Kjol
Beige silk blus
Silkes blus
Svart kappa
Kappa beige
Svarta jeans
Blåa jeans

Träning under semester

Träning under semester

När det kommer till träning under semester så får man helt enkelt göra det som passar en bäst. Befinner jag mig i Sverige eller på ett ställe där det finns gym, så utnyttjar jag gymmet. Jag känner mig mest effektiv när jag är på gymmet. Jag har X antal timmar på gymmet och då anpassar jag mitt program efter det.

Men just nu befinner jag mig i Kroatien och har inte tillgång till gymmet så jag gör det bästa med träningen. Jag försöker röra på mig så mycket som möjligt. Fick tips om att hoppa hopprep, så det jag gör är att jag hoppar hopprep i 10 minuter. Dvs 20 sek av hoppande och 10 sek vila. Det låter extremt enkelt men låt mig berätta…. det är jädrans effektiv träning. Speciellt i 35 graders värme. Jag är helt genomblöt efter 10 minuter hopprep och sen kör jag även några magövningar. Varannan dag försöker jag även jogga 3 km för att hålla igång.

Träning under semester

Jag anpassar träningen efter dagen och vad vi hittar på. Men jag känner att jag inte vill tappa det och verkligen hålla igång. Det gör jag för att jag älskar det och för att jag älskar att hålla igång.

Träning under semester
Träning under semester
Träning under semester
Jag njuter av semestern och unnar mig precis vad jag vill. Samtidigt som jag håller igång för min egen skull.
Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?