Shoppa min stil

Manolo
Parfym
Jo Malone parfym
Jo Malone badolja
Gucci puder
Gucci läppstift
Gucci läppstift
Gucci puder
Gucci läppstift
YSL parfym
YSL parfym
Locktång
Varmluftsborste
Örhängen
Klänning
Beige kappa
Svart kappa
Brun blus
Blus
Pyjamas
16   76
59   296
52   287
31   230
55   310

Trots & bråk

Trots & bråk.

Vilken morgon! Idag känner jag mig lite halvt utmattad. Jag har en trotsig 4 åring som inte alls lyssnar. Det började när Valentino föddes och jag förstår också att det är en enorm förändring för Matteo. Just nu känns det lite som att det är han som bestämmer och får han inte som han vill så skriker han och surar.

Igår kväll när han skulle lägga sig så protesterade han och skrek. Men till slut blev det tyst. Efter en stund när jag går in i hans rum så har han plockat ut alla kläder och lagt dom på sin säng och sedan lagt sig på dom. När jag fråga vad han syssla med så skratta han bara. Det var nästan så jag började gråta på plats.

Imorse var det samma sak, bråk om han inte får som han vill. Mannen och jag har sagt att vi måste sätta oss ner och prata hur vi ska hantera denna trotsen. Vi har ex tagit bort IPad eller myskväll om han inte lyssnar men det verkar inte hjälpa. Han är ett barn som är långsint och säger jag till honom sluta Matteo annars tar vi din favorit leksak precis som vi gjorde igår. Då slutar han men börjar med samma sak efter en stund. Jag förstår att det är någon form av svartsjuka eftersom han alltid har varit den lilla och nu kommer lillebror som är mindre. Men där har vi varit nog med att ge uppmärksamhet till honom med. Han har haft dagar då bara vi gått på bio.

Det kanske går över snart men det tar väldigt mycket på krafterna. Får ta och hyra någon bra bok.

Nu en kaffe och avkoppling:

Nu är han på förskolan och jag skulle till gymmet. Men det visade sig att barnpassning stänger klockan 12 och inte klockan 13 som jag trodde. Så jag ska passa på ta en kaffe och jobba lite medan Valentino sover.

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?