Shoppa min stil

b959efd4d4eb7474e58d

Dyson
YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender

Trött & en stor kopp kaffe

God morgon darlings

Idag är jag så trött att ögonen går i kors, får bli en stor kopp kaffe. Lillkillen vaknade några gånger i natt för att äta och vid ett tillfälle så vakna han när jag bytte blöja på honom och då piggna han till. Så jag fick sitta i typ en timme och underhålla honom tills han somna. Får se till att powernapa under dagen.

Nu ska jag byta om till träningskläder och ladda med en stor kopp kaffe för sen ska jag möta upp tjejerna och bebisarna för vår promenad. Vi kör promenader måndag till fredag då man har så mycket inbokat på helgerna, igår passade dock jag och mannen på att ta en promenad. 

Pusselipuss

Gårdagens söndagsmys medan vår lilla kille sov.

   

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?