Shoppa min stil

no products

Ulfsunda Slott – otroligt vackert

Ulfsunda Slott - otroligt vackert

Ulfsunda Slott – Otroligt vackert.

Hej raringar.

Ligger i en riktigt skön säng och kopplar av. Jag dricker champagne och kollar mina sociala medier. Idag checkade vi in på Ulfsunda Slott i Stockholm. Alltså wow vilket fint och lyxigt slott. Måste säga att det är ett av de finaste slotten vi bott på. Tror att jag varit prinsessa i mitt tidigare liv, älskar verkligen slott. Imorgon ska vi över till stora byggnaden och utforska slottet lite mer.

Idag har det även spelats live musik precis utanför slottet och folk har suttit och njutit av sin mat och vin. Otroligt mysigt. Vårt rum har fönster precis till innergården så vi passade på att öppna fönstret  och njuta av den fantastiska utsikten och musiken.

Ulfsunda Slott – otroligt vackert.

Ulfsunda Slott - otroligt vackert ​
Ulfsunda Slott - otroligt vackert ​
Ulfsunda Slott - otroligt vackert ​

Rummet vi har är super mysigt och väldigt genomtänkt när det kommer till inredning. Jag får en lyxig, romantisk vibe när det kommer till rummet. Detaljerna och inredningen gör rummet väldigt super fint. På Instagram Stories under Castle har ni en video där jag visar hur rummet ser ut. Annars har ni bilder här nedan.

Ulfsunda Slott - otroligt vackert ​
Otroligt lyxigt att bli välkommen med champagne och frukttallrik. Tusen tack till Ulfsunda Slott, det kom väl till nytta.
Ulfsunda Slott - otroligt vackert ​
Jag blev helt förälskad i rummet. Älskar att sängen är mot väggen till badrummet där det är glas på sidorna så man ser in. Dessutom otroligt lyxigt med sänghimmeln.
Gissa vem som tog ett bad här idag. Vi har inget badkar hemma och så fort vi bor på ställen med badkar är det obligatorisk att bada.
Kaffemaskin, behöver jag ens säga något. Alla kaffeälskare kan läsa mina tankar just nu. Och utsikt över innergården med härlig stämning och musik.

Älskar ni att bo på slott lika mycket som vi. Så kan jag verkligen rekommendera er att besöka Staycation Stockholm där man samlat en rad upplevelser och slott. Bokar man via dom och uppger koden: STAYCATIONSTHLM så får man 25% rabatt på din bokning.

Följ:

1 kommentar

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?