Shoppa min stil

YSL bälte
Nike
Gucci Scarf
Jacka
Beige pumps
Pumps
YSL röda läppstift
Ysl Läppstift
Ysl black opium
Ysl Libre
Kjol
Beige silk blus
Silkes blus
Svart kappa
Kappa beige
Svarta jeans
Blåa jeans

Underbar dag med nära och kära

Hej fina ni

Var jätte nära på att skriva God morgon då jag vakna för typ 30 minuter sen. Igår hade vi en helt underbar dag familjen och vännerna, kommer bildbomb lite senare då jag ska göra mig iordning och åka till mina föräldrar på en kopp kaffe. Min kusin åker hem idag så jag ska passa på att umgås lite innan dom åker

Igår var alla hemma hos oss och vi hade det super trevlig, älskar sådana kvällar när vi alla samlas, dricker vin och umgås 😀 

Önskar er en härlig söndag.

Pusselipuss  

Bjuder på en halvkass Iphone bild. Kommer en hel del bilder sen.

 

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?