Shoppa min stil

Volanger
T-shirt
Ysl
Idole
Hot Tools locktång
Hot tools
Tom Ford
Gucci väska
Gucci solglasögon
Mulberry
Mulberry Bayswater
Denim kjol
Linne
Ljusblå kavaj
Byxor
T-shirt
Kavaj
20   144
59   335
35   268
21   228
24   258

Underbar födelsedag

Underbar födelsedag.

Tusen tack för alla fina gratulationer. Jag har haft en helt underbar dag med mina pojkar, mannen har dock jobbat hela dagen. Men vi startade måndag morgonen med en härlig sovmorgon och mys. Det har blivit en klassiker att dricka min första kopp kaffe i sängen och mysa med mina killar.

Sen åkte vi iväg och storhandla och köpte med tårta. Matteo ville så gärna att vi skulle köpa tårta. Vi tog med den till mina föräldrar och bjöd på tårta. Jag håller ju ett strikt matschema så tårtan skippade jag. Sen packade jag ihop grabbarna och vi åkte till gymmet. Jag körde ett grymt cardio pass. På vägen hem sjöng vi och jag tänkte på hur tacksam jag är för mina pojkar. Att fast än vissa dagar kan vara mer utmanande än andra så känner jag ett lugn och lycka i kroppen. Att sitta i soffan och mysa med mina killar och inte göra mer än så är helt underbart.

I slutet på denna månaden har ska vi åka till Stockholm och fira mig lite extra. Matteo kommer vara lite hos svärföräldrarna och lite hos mina då vi redan åker på fredagen och stannar till söndag. Valentino måste såklart följa med då jag fortfarande helammar. Men han är ju typ världens snällaste bebis så det är inga konstigheter.

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?