Shoppa min stil

Manolo
Parfym
Jo Malone parfym
Jo Malone badolja
Gucci puder
Gucci läppstift
Gucci läppstift
Gucci puder
Gucci läppstift
YSL parfym
YSL parfym
Locktång
Varmluftsborste
Örhängen
Klänning
Beige kappa
Svart kappa
Brun blus
Blus
Pyjamas
32   231
26   281
30   219
39   285
72   470

Underbart på alla sätt

Underbart på alla sätt.

Men vilket underbart väder vi har haft. Vi har verkligen passat på att njuta till max av det fina vädret.

I helgen var vi ute nästan hela dagen. Mina systrar och deras respektive kom förbi och vi gick ut. Spela boll, lekte med barnen, klättra i klätterställningen. Men så himla kul vi hade. Däremot ska vi köpa med lite olika aktiviteter för så fort det blir fint igen ska vi ut och hitta på skoj med kidsen. Sedan gick vi hem till mamma och åt middag allihopa. Bjuder på bildbomb från i helgen.

Underbart på alla sätt
Underbart på alla sätt ​
Underbart på alla sätt

Igår hade jag en del jobb att ta igen. Men så är det måndagar, känns som en klassiker. Mötte även upp syrran och hennes kille på gymmet där vi körde ett hårt pass ihop. Sen var det så fint väder ute så vi passade på att ta en riktig lång promenad.

Följ:
Dela inlägget

4 Kommentarer

 1. 11 maj, 2021 / 3:38 e m

  Hej Anna
  Det var väldigt fascinerande för mig att läsa din blogg. Du är så aktiv, hur hittar du tid att gå på gym, spendera tid med familjen, se så bra ut och ha din egen blogg? Jag vill bara säga min beundran till dig och din blogg. Du är fantastisk.

  • Anna
   Författare
   12 maj, 2021 / 8:09 e m

   Hej.

   Tack snälla. Tyvärr har jag inte varit så aktiv på bloggen som jag önskar. Men allt handlar om prioriteringar och allt kräver sin tid man ska bara ha en liten plan.

   Ha en fin kväll.

 2. Dajana
  2 juli, 2021 / 4:33 e m

  Men du har ju barnen också på halvtid så då kan du hinna med sånt som andra inte hinner med som har barnen på heltid. Inget illa menat men klart att de är då lite skillnad på vad du väljer att göra om du har egen tid för dig själv. 🤗

  • Anna
   Författare
   4 juli, 2021 / 1:12 e m

   Absolut är det lite annorlunda nu men jag har alltid varit en person som är aktiv, hittar på grejer med barnen även fast jag har dom heltid eller deltid 😍 För mig är det viktigt att barnen anpassar sig till mig och att jag inte ska begränsa mig bara för att jag har barn.

   Men visst är det så att när jag inte har barnen så har jag hela dagen för mig själv men samtidigt när jag har dom så har jag dom 200% 😍

   Ha en fin dag.

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?