Shoppa min stil

YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender
17   190
10   103
23   156
35   194
12   134

Underbart på alla sätt

Underbart på alla sätt.

Men vilket underbart väder vi har haft. Vi har verkligen passat på att njuta till max av det fina vädret.

I helgen var vi ute nästan hela dagen. Mina systrar och deras respektive kom förbi och vi gick ut. Spela boll, lekte med barnen, klättra i klätterställningen. Men så himla kul vi hade. Däremot ska vi köpa med lite olika aktiviteter för så fort det blir fint igen ska vi ut och hitta på skoj med kidsen. Sedan gick vi hem till mamma och åt middag allihopa. Bjuder på bildbomb från i helgen.

Underbart på alla sätt
Underbart på alla sätt ​
Underbart på alla sätt

Igår hade jag en del jobb att ta igen. Men så är det måndagar, känns som en klassiker. Mötte även upp syrran och hennes kille på gymmet där vi körde ett hårt pass ihop. Sen var det så fint väder ute så vi passade på att ta en riktig lång promenad.

Såklart passade man också på att lyxa till det med ett glas kallt vitt vin. Ett riktigt gott vitt vin som inte smakar för beskt. Den är mer torr och fruktig, nämligen Las Moras Organic Chardonnay Reserve. Det är ett ekologiskt vin med en klimatsmart och praktisk PET flaska. Jag blev faktiskt väldigt förvånad över att man kunde panta den. Det är man inte alls van vid. Det jag gillar med flaskan är att ska man iväg på picknick eller ta med den så behöver man inte vara rädd att den ska gå sönder då flaskan är gjord på återvunnen plast.

Följ:
Dela inlägget

4 Kommentarer

 1. 11 maj, 2021 / 3:38 e m

  Hej Anna
  Det var väldigt fascinerande för mig att läsa din blogg. Du är så aktiv, hur hittar du tid att gå på gym, spendera tid med familjen, se så bra ut och ha din egen blogg? Jag vill bara säga min beundran till dig och din blogg. Du är fantastisk.

  • Anna
   Författare
   12 maj, 2021 / 8:09 e m

   Hej.

   Tack snälla. Tyvärr har jag inte varit så aktiv på bloggen som jag önskar. Men allt handlar om prioriteringar och allt kräver sin tid man ska bara ha en liten plan.

   Ha en fin kväll.

 2. Dajana
  2 juli, 2021 / 4:33 e m

  Men du har ju barnen också på halvtid så då kan du hinna med sånt som andra inte hinner med som har barnen på heltid. Inget illa menat men klart att de är då lite skillnad på vad du väljer att göra om du har egen tid för dig själv. 🤗

  • Anna
   Författare
   4 juli, 2021 / 1:12 e m

   Absolut är det lite annorlunda nu men jag har alltid varit en person som är aktiv, hittar på grejer med barnen även fast jag har dom heltid eller deltid 😍 För mig är det viktigt att barnen anpassar sig till mig och att jag inte ska begränsa mig bara för att jag har barn.

   Men visst är det så att när jag inte har barnen så har jag hela dagen för mig själv men samtidigt när jag har dom så har jag dom 200% 😍

   Ha en fin dag.

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?