Shoppa min stil

b959efd4d4eb7474e58d

Dyson
YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender

Uppe med tuppen 

God morgon fina

Tur att jag gick och la mig super tidigt igår så att jag känner mig utvilad idag. Vanligtvis är jag en kvällsmänniska och gillar vara uppe men vad gör man inte för sin lilla bebis 😀 Nu väntar två fullspäckade planeringsdagar som samtidigt ska bli sjukt spännande. 

Önskar er en härlig dag.

Pusselipuss

  

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?