Shoppa min stil

Volanger
T-shirt
Ysl
Idole
Hot Tools locktång
Hot tools
Tom Ford
Gucci väska
Gucci solglasögon
Mulberry
Mulberry Bayswater
Denim kjol
Linne
Ljusblå kavaj
Byxor
T-shirt
Kavaj
20   144
59   335
35   268
21   228
24   258

Upzone äventyrspark i Ängelholm

Upzone äventyrspark i Ängelholm.

Alltså wow vilken dag jag haft idag. Jag och tjejerna hade bokat in en äventyrsdag och jag hade väl en liten aning om vad vi skulle göra. Men inte helt riktigt förstod jag hur högt vi skulle klättra på Upzone äventyrspark i Ängelholm. Alltså my gad vilken upplevelse.

Jag är sjukt höjdrädd av mig och har ingen aning hur jag lyckades ta mig genom hela bana 1. Som ”bara” är 6 meter och den högsta är 15 meter. Jag kan ju säga som så att det blev bara bana 1. Jag råkade också skada vaden vid sista hindret. Man skulle nämligen åka hinderbana och jag blundade för att jag var så sjuk rädd. Så jag åkte in med vaden i trädet. Skulle egentligen lyft benen. Men ajaja skada den rätt så rejält.

Men vilken utmaning att få göra det. Kanske inget för mig eftersom jag är så sjukt höjdrädd. Sen är jag väl inte riktigt förtjust i den typen av spänning. Jag fick avbryta vid bana 1 men tjejens körde 2 till och var så sjukt grymma. Jag agerade fotograf.

Efteråt passade vi på att ta oss in till Ängelholm och äta följt av fika.

Upzone äventyrspark i Ängelholm ​
Upzone äventyrspark i Ängelholm ​
Ett fett blåmärke och en nagel mindre.
Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?