Shoppa min stil

YSL bälte
Nike
Gucci Scarf
Jacka
Beige pumps
Pumps
YSL röda läppstift
Ysl Läppstift
Ysl black opium
Ysl Libre
Kjol
Beige silk blus
Silkes blus
Svart kappa
Kappa beige
Svarta jeans
Blåa jeans

Utemöbler i rotting

Innehåller reklam genom annonslänk för Trendrum.

Hej raringar.

Oj vilken underbar helg vi har haft. I lördags hade vi familjen över för grill och trädgårdsarbete. Vi blev dock inte helt klara med trädgården. Och såklart skulle mina utemöbler skruvas ihop och sättas på plats. Dom har legat i kartong i flera dagar på grund av dåligt väder och eftersom det var så fint väder i helgen så ville jag också att vi skulle inviga dom. Det var fortfarande lite kallt att sitta allt för länge. Men vi hann ändå inviga dom och nu längtar jag efter fint väder så att jag kan ta mitt morgonkaffe utomhus. 

Utemöbler i rotting.

Det var verkligen dags att byta ut våra gamla utemöbler då vi haft dom i flera år och dessutom var dom små. Eftersom dom var anpassade till vår lägenhet vi bodde i tidigare. Jag ville ha stora maffiga utemöbler i rotting. Det blev en stor utematgrupp i äkta rotting från Skånska Möbelhuset som jag klickade hem från Trendrum. Jag blev helt torkat förälskad i dessa utemöbler. Dessutom är där 31% rabatt på just den serien.

Bordet är 2 meter långt och 1 meter brett men en stor glasskiva. Det ser inte bara maffigt ut utan det är också maffigt i verkligheten. Helt perfekt när vi har hela familjen över. Tidigare fick vi dra fram ett fult och slitet metallbord så fort vi skulle ha någon över. Nu kommer det bli helt perfekt och behöver vi fler sittplatser så tar vi ut våra stolar vi har inomhus och sätter vid kortsidorna. Jag älskar stora möbler och färgen på dessa är helt perfekt.

Detaljer utomhus.

Nu ska jag även passa på att köpa lite detaljer som passar mina utomhusmöbler. Jag tänker mig någon större lykta som jag kan ha på bordet och en fin kruka. Sen tänkte jag köpa matchande krukor och plantera fina blommor. Är lite sugen på en utomhusmatta också, har sett lite olika inspirations bilder och tycker det är så fint. Känner mig så inspirerad att fixa utomhus. Vi har bott i huset i snart 2 år och har inte riktigt prioriterat att fixa utomhus. Men äntligen har vi tagit tag och fixat det med. På onsdag ska vi göra klart resten av trädgården.

Utemöbler i rotting
Utemöbler i rotting
Sienna bord inklusive 6 st Lotus fåtöljer från Trendrum.
Utemöbler i rotting

Jag funderar på om vi ska olja altanen men jag är lite rädd att det inte alls ska passa med utemöblerna och ändra för mycket i färgen. Just nu tycker jag det matchar så fint ihop. 

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?