Shoppa min stil

YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender
17   190
10   103
23   155
35   194
12   134

Utflykt med familjen – Skånes Djurpark

Utflykt med familjen – Skånes Djurpark

Hej raringar.

Min minsta lilla kille ligger och sover i min famn. Alltså jag älskar att han är så gosig trots att han är över 1 år. Han är en sådan liten mys unge som bara vill mysa. Han råkade somna vid 18 och sov till strax innan 19.30 ??‍♀️ Så han var uppe ett tag. Hoppas på att han ska sova lite längre imorgon så att mamma kan få sovmorgon.

Igår hade jag en super mysig och välbehövlig AW med Maria. Det har varit en otroligt intensiv och stressig vecka så det var riktigt skönt med lite egentid och tjejsnack. Vid halv 8 tog jag kidsen och vi åkte hem till mina föräldrar. Vi älskar att mysa och spendera helgen där. Barnen älskar det.

Idag passade vi på att åka till Skånes Djurpark. När jag åkte med killarna till fotbollen ösregnade det, så efter knappt halva tiden ville Matteo åka hem. Så jag var lite orolig att det skulle regna och förstöra vår trip. Men vi hade sådan tur med vädret att vi slapp regnet. Super mysig dag på Skånes Djurpark.

Utflykt med familjen - Skånes Djurpark ​
Utflykt med familjen - Skånes Djurpark ​
Utflykt med familjen - Skånes Djurpark ​
Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?