Shoppa min stil

YSL bälte
Nike
Gucci Scarf
Jacka
Beige pumps
Pumps
YSL röda läppstift
Ysl Läppstift
Ysl black opium
Ysl Libre
Kjol
Beige silk blus
Silkes blus
Svart kappa
Kappa beige
Svarta jeans
Blåa jeans

Utflykt med familjen – Skånes Djurpark

Utflykt med familjen – Skånes Djurpark

Hej raringar.

Min minsta lilla kille ligger och sover i min famn. Alltså jag älskar att han är så gosig trots att han är över 1 år. Han är en sådan liten mys unge som bara vill mysa. Han råkade somna vid 18 och sov till strax innan 19.30 ??‍♀️ Så han var uppe ett tag. Hoppas på att han ska sova lite längre imorgon så att mamma kan få sovmorgon.

Igår hade jag en super mysig och välbehövlig AW med Maria. Det har varit en otroligt intensiv och stressig vecka så det var riktigt skönt med lite egentid och tjejsnack. Vid halv 8 tog jag kidsen och vi åkte hem till mina föräldrar. Vi älskar att mysa och spendera helgen där. Barnen älskar det.

Idag passade vi på att åka till Skånes Djurpark. När jag åkte med killarna till fotbollen ösregnade det, så efter knappt halva tiden ville Matteo åka hem. Så jag var lite orolig att det skulle regna och förstöra vår trip. Men vi hade sådan tur med vädret att vi slapp regnet. Super mysig dag på Skånes Djurpark.

Utflykt med familjen - Skånes Djurpark ​
Utflykt med familjen - Skånes Djurpark ​
Utflykt med familjen - Skånes Djurpark ​
Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?