Shoppa min stil

no products

Vad hände…

Hallo darlings
Idag passade jag på att ta en extra lång lunch då jag och Vikkan hade ett inbokat möte med ett spännande företag som vi snart kommer att avslöja 😉 Det slutade dock med lite smått och gott från Nespresso som jag kommer avslöja ikväll vad det blev 😀

Nu ska jag jobba några timmar och sen ska jag träffa upp vår bloggare Jay för att gå igenom lite spännande saker 😀 Så med andra ord har jag jobb efter jobb och en fullspäckad och intensiv dag. Tur jag älskar mina jobb.

Pusselipuss

(null)

(null)

(null)

Följ:
Dela inlägget

3 Kommentarer

 1. 10 februari, 2015 / 6:56 e m

  Åh ditt fina halsband! Ha en fin kväll.
  kram.

  • anna
   Författare
   10 februari, 2015 / 10:48 e m

   Tack, älskar det. Detsamma fina du.

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?