Shoppa min stil

b959efd4d4eb7474e58d

Dyson
YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender

Vad hände…

Hallo darlings
Idag passade jag på att ta en extra lång lunch då jag och Vikkan hade ett inbokat möte med ett spännande företag som vi snart kommer att avslöja 😉 Det slutade dock med lite smått och gott från Nespresso som jag kommer avslöja ikväll vad det blev 😀

Nu ska jag jobba några timmar och sen ska jag träffa upp vår bloggare Jay för att gå igenom lite spännande saker 😀 Så med andra ord har jag jobb efter jobb och en fullspäckad och intensiv dag. Tur jag älskar mina jobb.

Pusselipuss

(null)

(null)

(null)

Följ:
Dela inlägget

3 Kommentarer

 1. 10 februari, 2015 / 6:56 e m

  Åh ditt fina halsband! Ha en fin kväll.
  kram.

  • anna
   Författare
   10 februari, 2015 / 10:48 e m

   Tack, älskar det. Detsamma fina du.

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?