Shoppa min stil

no products

Vad hände igår?

God morgon darlings

Vad hände igår? Kom hem vid ca 17 tiden och då låg mannen i sängen då han är sjuk och jag skulle liksom lägga mig bredvid för att vila lite. Sluta med att vi båda somnar och han väcker mig med en macka vid halv 9. Efteråt kände vi bara, men nu är det inte lönt vi går upp då vi inte kommer kunna sova halva natten så vi traska tillbaka till sängen och jag sov fram till imorse. Jag har sovit så sjukt mycket när jag är gravid, vanligtvis kan jag inte lägga mig förrän efter 12 även om jag går upp 06.30 men nu har jag liksom inga problem att somna efter jobb och vakna på morgonen. Detta är inte heller första gången det händer. Trötthet är väl ganska vanligt som gravid. 

Idag är det jobb som står på schemat och efteråt ska jag möta upp fina Anna för lite kärringsnack 😀 Vanligtvis träffas vi alltid med männen men nu kände vi två att det är dags vi tjejer styr ihop något. 

Pusselipuss
Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?