Shoppa min stil

Manolo
Parfym
Jo Malone parfym
Jo Malone badolja
Gucci puder
Gucci läppstift
Gucci läppstift
Gucci puder
Gucci läppstift
YSL parfym
YSL parfym
Locktång
Varmluftsborste
Örhängen
Klänning
Beige kappa
Svart kappa
Brun blus
Blus
Pyjamas
17   146
34   270
16   219
9   246
33   267

Väla köpcentrum i Helsingborg

Väla Köpcentrum i Helsingborg.

Hej raringar.

Kikar in för en liten snabb uppdatering innan läggdags. Försöker egentligen få lite struktur krig sömnen, dvs gå och lägga mig tidigare men det går inte så bra.

Mannen har jobbat hela helgen och jag har passat på att hitta på lite grejer med killarna. Igår plockade jag och killarna upp svärmor och vi åkte till Väla köpcentrum i Helsingborg. Det är så kul att komma bort till en helt annan stad och där finns även lite annorlunda butiker också. En super mysig lördag med killarna och svärmor på Väla. Vi började med att äta indiskt när vi kom fram och sedan tog vi en runda och kika runt. Blev inte mycket spring i butikerna då barnen är med. Sen satte vi oss och tog en fika. Några timmar på Väla flög snabbt förbi.

Idag startade jag denna söndagen med träning. Tycker det blir rätt stressigt med träning på helgen då barnpassningen stänger så tidigt. Så det gäller att planera för att få ihop träningen. Efter träningen så fick Matteo leka på Dinoland och Mini City. Mormor och morfar har varit i Kroatien i två veckor och idag kom dom äntligen hem. Så vi passade på att åka dit också.

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?