Shoppa min stil

no products

Vald till mina favoriter

Samtidigt som jag håller på och tvättar och städar min Walk In så har jag även hunnit med ett 3 timmars långt samtal med Vikkan. Det är galet mycket som händer och inget får missat, vi har även en ny bloggare på ingång som vi kommer att presentera inom kort.

Vi båda jobbar häcken av oss för att allt ska bli så bra som möjligt och vi kommer även börja planera en stor grej som kommer kräva en massa tid och arbete från oss båda men som tur är så är vi sjukt taggade och på G. Så klart kommer allt med jämna mellanrum upp på bloggen och våra andra sociala medier :D. Inte lätt att vara egenföretagare och vid sidan jobba 100% 😉 Workaholics, men jag älskar det 😀 . Jag har även lagt Vikkan som favorit i min telefonbok och tro mig det är inte många som får stå på den listan 😛 😉

Får inte glömma håller på och gör mat också, Thai gryta får det bli. Har ju totalt fastnat för den grytan och får inte nog av den maten. Så himla gott, för er som vill ha receptet så hittar ni det HÄR

Me & My PiC

DSC08841

Följ:
Dela inlägget

2 Kommentarer

 1. 20 januari, 2015 / 9:14 e m

  Vad fina ni är, de verkar ju supergott

  • anna
   Författare
   20 januari, 2015 / 9:15 e m

   Tackar, det är super gott har lagat det nu flera gånger i stärck

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?